Producten

In ons streven naar het leveren van een hoogwaardig totaalproduct zijn wij dealer van of werken wij samen met leveranciers van kwaliteits-producten.

Enkele voorbeelden van de producten zijn:

Kant & Klaar Hagen

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

In samenwerking met onze leverancier Mobilane leveren wij u het perfecte systeem voor onmiddellijke privacy met groene uitstraling. Zie ook www.mobilane.nl Een direct groene omgeving vindt iedereen belangrijk en zorgt ook voor privacy. Maar als u hier geen maanden of zelfs jaren op wilt wachten is dé groene oplossing de Kant & Klaar Haag van Mobilane. De Mobilane 'Kant & Klaar Haag' bestaat uit een metalen raster dat geheel begroeid is met planten. De planten staan in potgrond in een biologisch afbreekbare bak welke onderaan het raster is gemonteerd en in de grond geheel verteert. Leverbaar zijn wintergroene heesters (Hedera) en bladverliezende heesters, (Fagus en Carpinus). De haagpanelen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Door het kant en klaar systeem zijn de hagen snel en eenvoudig te plaatsen.

Sedumcassettes

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

In samenwerking met onze leverancier Mobilane leveren wij tevens Sedumcassettes waarmee u uw grijze dak snel en eenvoudig om kunt toveren in een groen dak.

De voordelen van een dak met Sedumcassettes zijn:

 • isolerende werking zowel in de zomer als in de winter
 • de planten nemen fijnstof op uit de omgeving
 • eenvoudige installatie door gebruik van een uniek cassettesysteem
 • gelijkmatige afvoer en zuivering van regenwater
 • weinig onderhoud nodig
 • geluiddempende werking
 • kan op zowel een vlak als een licht hellend dak geplaatst worden
 • eenvoudig te verwijderen bij eventuele lekkage of werkzaamheden aan het dak.

vlonder tablazz 2b
Buitenparket

In samenwerking met onze leverancier Tablazz kunnen wij bij u een 'exterieurparketvloer' aanleggen met het comfort van 'interieurparketvloeren'. Zie ook www.tablazz.com Hardhouten vloerdelen met een uniek bevestigingssysteem staan garant voor veilig en duurzaam genot van dit unieke buitenparket. Er zijn diverse houtsoorten en -diktes leverbaar.

 

jacuzzi b

Spa's en jacuzzi's

Droomde u ook altijd al van een jacuzzi in uw eigen achtertuin ? Engelsman Hoveniers kan deze droom nu voor u waarmaken, want wij zijn nu ook dealer van Venice-Spaline, leverancier van spa's (ook wel jacuzzi's genoemd). Deze spa's zijn van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ze hebben het meest betrouwbare besturingssysteem, zeer sterke en fraai vormgegeven kuipen en alle componenten zijn vooraf uitvoerig getest en tot in detail uitgewerkt. De spa's zijn standaard voorzien van vele extra's zoals LED-verlichting, RVS jets, verlichte waterval en heel meer. Kortom heerlijk genieten van luxe in uw eigen achtertuin.

 

Kunstgras

De toepassing van kunstgras in de tuin is de laatste jaren enorm toegenomen. Aanvankelijk hadden wij zo onze bedenkingen: ‘Kunstgras als vervanger van een echt gazon?'. Maar ook wij weten hoe arbeidsintensief een echt gazon kan zijn.
In de beginjaren liet de kwaliteit vooral op het esthetische vlak te wensen over, maar door de ontwikkelingen op dit vlak is de kwaliteit snel toegenomen en dit heeft er toe geleid dat wij nu dealer zijn van Gras Select.

Engelsman heeft de know how in huis om garant te staan voor de juiste toepassing in uw tuin of op uw dak of balkon. Laat u door ons informeren over wat voor u de juiste toepassing is. Een afspraak en prijsopgave is snel gemaakt. Het zorgeloos genieten van een strak gazon kan beginnen.

 

Tuinmeubilair

Eigentijds en eigenzinnig tuinmeubilair:
Grind van glas, stalen pergola’s, glazen schuttingen, plantbakken van massief graniet. Wij ontwikkelen noviteiten voor de buitenruimte met design als uitgangspunt. Aan de basis van de ontwerpen staan hoogwaardige materialen als glas, staal en natuursteen. Veel van de producten heeft u nooit eerder gezien.

 

Beregening

In samenwerking met onze leverancier Summerrain kunnen wij bij u een flexibel beregeningssysteem aanleggen, reeds succesvol toegepast in vele tuinen.
Het gemak van een beregeningsinstallatie in uw tuin. De voortschrijdende techniek maakt het mogelijk het sproeien van uw tuin te vergemakkelijken middels een geruisloze, computergestuurde beregeningsinstallatie.

De voordelen hiervan zijn :

 • U hoeft geen tuinslangen meer uit- en op te rollen.
 • Het regelmatig verplaatsen van de sproeiers is niet meer nodig.
 • De tuin wordt automatisch gesproeid, ook als U niet thuis bent.
 • Het sproeien geschiedt op de ideale tijd, n.l. ‘s nachts, waardoor er geen verdamping van sproeiwater is en geen beschadiging door de zon aan vaste planten, heesters en bomen.
 • Kosten besparend doordat u geen onnodig watergebruik heeft.
 • Het watergeefprogramma  wordt automatisch aangepast.
 • Tijdbesparend.

Onderhoud Beregeningsinstallatie

Om de beregeningsinstallatie probleemloos de winter door te helpen bieden wij onderhoud op de beregeningsinstallatie aan. Dit houdt in dat wij uw installatie inspecteren op technische onvolkomenheden en eventuele gebreken. Na deze inspectie wordt uw installatie voor de winter afgesloten. Voor het winterklaar maken bieden wij u een vaste prijs aan. De prijs voor het winterklaar maken van een beregeninstallatie bedraagt € 115,00 inclusief BTW. U hoeft hiervoor geen contract af te sluiten; wij vragen u jaarlijks in het najaar of u het onderhoud op prijs stelt. Eventueel door u opgegeven extra werkzaamheden worden vooraf van een offerte voorzien. Door gebruik te maken van deze mogelijkheid heeft u langer plezier van uw beregeningsinstallatie. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.